TIMENES GÅRDS OG NATURBARNEHAGE
Gjestebok
ponnien vår PINKY!
edf40wrjww2utHPContent:FullText

Dette er ponnien vår Pinky :) Denne søte lille rakkeren pleier vi å møkke hos og ri på to ganger i uka. Noen av barna har spekulert i om Pinky er en sjørøverhest, men til nå har vi ikke fått noe svar på dette. Likevel liker han svært godt når vi synger "Pinky- sangen" for han. Pinky elsker og bli kost og dullet med, og er snill som dagen er lang.

Jeg er Pinky.
Det kalles jeg på gården
Selv om jeg er liten
vil jeg gjerne være stor.
Jeg er Pinky.
Pinky er mitt navn.
Til vanlig er jeg sjørøver
men nå er jeg på Timenes:)

( 21/09/2017 )
Dyrene på gården
edf40wrjww2utHPContent:FullText

Her på Timenes har vi mange herlige dyr vi steller og duller med hver dag. Nærkontakt med dyr er koselig for barna, og de lærer omsorg og stell!

Vi har egen ponni, Pinky som vi rir og møkker for to ganger i uken. Vi har også en kanin ved navn Miss som vi er på besøk hos hver dag. De fem hønene er våre nyeste tilskudd borte på gården. De legger mange egg! eggene kan dere foreldre kjøpe hvis dere ønsker :) De heter Høne Pøne, Lady, Kakle, Gudrun og Klara Klukk.

( 21/09/2017 )

Logg inn for å se alt innhold:

Skriv passord:

Send e-post hvis problemer